Kunsthandel Evens gevestigd in Overpelt is een winkel gespecialiseerd in inlijstingen op maat en beschikt over een groot assortiment van teken- en schildermateriaal.

INLIJSTINGEN OP MAAT

Onze specialiteit? Uw kunstwerk, object, foto, of handwerk de nodige aandacht geven die het verdiend, want met de juiste lijst wordt het plaatje compleet in uw interieur. Wij hebben reeds meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Er wordt enkel gebruik gemaakt van kwaliteitsvolle materialen. We zijn gespecialiseerd in zuurvrije materialen en technieken, zodat uw object altijd mooi blijft. Of het nu gaat om originele kunstwerken of een familie foto,alles wordt met evenveel zorg ingelijst. Keuze uit meer dan 1000 lijsten en diverse passepartoutes.

Ook kunnen we u een passend advies geven betreft de te gebruiken glassoort. We hebben keuze uit helder kaderglas, mat kaderglas, ontspiegeld helder glas, museum glas, plexi glas,... Kortom bijna alles is mogelijk en we staan u graag bij met deskundig advies. Ook kan je bij ons voor een ruim assortiment kant en klare fotokaders en fotowanden terecht. Spiegels recht of facet geslepen behoren ook tot de mogelijkheden.

Kom gerust langs voor een passende offerte.


ENKELE REALISATIESOPHANGSYSTEMEN

Kunsthandel Evens biedt verschillende soorten ophangsystemen aan. Deze systemen zijn zeer eenvoudig te plaatsen en zijn toepasbaar in woningen, burelen, openbare gebouwen, enz.

Binnen ons gamma hebben we zeer prijsgunstige systemen, met als doel kaders gemakkelijk van plaats te verwisselen, zonder storende gaten in de muren na te laten. De “STAS minirail” is hierbij de fijnste ophangrail op de markt (slechts 16 mm hoog) - een ideale oplossing voor minimalistische interieurs. Indien u de rail volledig wenst te integreren, kan u de witte profielen ook zelf overschilderen in de kleur van uw muren. Gebruik hiervoor eerst een primer en daarna de gewenste verf.

Het ophangsysteem kan ook uitgebreid worden - bijvoorbeeld met magneetjes die uw foto's vasthouden op de fijne staalkabel of met de “STAS picture hits”, dit zijn clips die van uw postkaarten, wenskaarten of foto's een echte fotomuur maken.

Daarnaast hebben wij ook speciale ophangsystemen met verlichting. Deze profielen van amper 28 mm hoog worden op één plaats met een transvolt verbonden en bezorgen u de mogelijkheid om de gehele muur van verlichting te voorzien. De lichtarmaturen zijn zeer esthetisch en werken zowel met halogeen of energiezuinige LED-lampjes.